Crosstrainingen

Elke week een andere les, waarbij je individueel of als groep wordt uitgedaagd op kracht- en conditieniveau.

Ervaar alle voordelen van onze persoonlijke aanpak en kennis in een uitdagende workout.

Elke week een workout of the week, waarbij je individueel of als groep wordt uitgedaagd op kracht- en conditieniveau. Naast een hoog plezier gehalte en teambuilding. Blijft uiteraard ook bij deze trainingen de techniek en de juiste basis voorop staan. De crosstrainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau en er is plek voor maximaal 6 personen.

Kosten Whole-Fit crosstrainingen 

 Je kan deelnemen aan de crosstrainingen doormiddel van een strippenkaart. De kosten voor de training zijn €11,50 per training. De strippenkaart is 6 maanden geldig. De strippen zijn ook inzetbaar voor de andere small group trainingen, zoals boksen, stretchles en bootcamp. 

  • 5x small group €57,50
  • 10x small group €115,-
  • 15x small group €172,50
  • 20x small group €230,-

Bij Whole-Fit bieden wij met het 4-persoons concept de mogelijkheid om de voordelen van personal training te ervaren. Dit doen we door met vier personen op één uur te trainen met ieder zijn eigen trainingsschema onder begeleiding van een trainer, omdat iedereen uniek is en zijn eigen doelen heeft. Wij letten op het technisch goed uitvoeren van de oefening, wij motiveren jou waar dat nodig is om je grenzen te verleggen én eventueel bij beperkingen bij te sturen om je persoonlijke doelen te realiseren. Toch ervaar je de sociale dynamiek van het trainen in groepsverband. 

Dit allemaal vanaf €10,50 per training.